Förkylt!

Halsontet ramlade på mig efter lunch i fredags. Från ingenstans. Ingen förvarning genom att vara tung i huvudet eller annat.

Men jag tog ändå en ridtur på Brisan när jag kom hem från jobbet i fredags. Sen dök hovslagaren och Brisans ägare upp. Båda hästarna blev verkade.

Igår åkte jag och Keno till Torsby för att tävla spår. Det var en delad tävling med spår och uppletande igår och lydnad idag. Jag var inte alls på topp, jag höll på att bli rejält förkyld, men åkte ändå, det fick det vara värt! Keno gjorde ett fint upptag åt rätt håll och spårade fint hela vägen, som enligt gps var 1500 meter. Men han hittade knappt en pinne! Med oss ur skogen hade vi bara två små plus slutet. Det har jag aldrig varit med om! Men ändå känns det bättre än att tappa spåret och behöva bryta…

Jag valde att inte fortsätta, det finns ju ingen chans till något cert då och träna tävlingsmässigt var inget jag kände för när jag ändå var förkyld. Det var ingen hund som hade fått fullt i spåret, endast 4 hundar var kvar till idag och certet gick på fjuttiga 522 poäng… Tänk hur det blir på vissa tävlingar, det är då man kan undra om vädret eller underlaget spelar in när alla hundar får problem…?!

Hemma tränade jag istället med Leo, jag red även på honom en kort stund. Sen fick Iver träna nere vid sjön, vi tränade linjetag i vattnet för första gången och det gick hur bra som helst. Kul! Resten av dagen försökte jag ta det lugnt, medan Magnus och Jocke satte upp taket på farstun.
På kvällen grillade vi och sen blev jag så sliten av förkylningen så det blev en tidig kväll.

Idag har jag mest haft sällskap av näsdukar, nässpray och halstabletter och legat i soffan. Magnus och jag åkte ner till Molkom på dagen idag och handlade mat och motionerade hundarna i Molkomssjön. De fick simma efter dolda bollar utkastade av bollkastaren, samtidigt tränade vi linjetag ut i vattnet.

Jag blir hemma några dagar från jobbet och kurerar mig, så får vi ta nya tag med träningen sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.