Världens bästa spårläggare!

Igår när jag kom hem från jobbet la jag fram pinnar, klykor, gps och en lapp med ”önskemål ”. Sen gick jag och hundarna på promenad. Tillbaka hemma fanns ett Elitspår utlagt i skogen till keno.

Efter middagen fick keno spåra. Planen var att gå ett helt okänt spår, elitlängd, och gärna i terräng där det är lite svårt att ta sig fram. Jag hade gps med för att kunna jämföra efteråt med det spår som var lagt.

Och vilket superbra spår han hade lagt! Alla mina önskningar var uppfyllda, det kändes precis som ett tävlingsspår! En av pinnarna låg riktigt taskigt till så den missade keno, annars hittade han alla pinnar. Han hade två tappt där han jobbade fint tillbaka till spåret igen! Tack Magnus för ett kanonbra spår!!!

Iver fick ett spår på äng, även det 1500 m, som jag hade lagt till honom.  Han spårade som en liten dammsugare och plockade alla föremål. Och inte brydde han sig om att både Magnus, jag och keno korsat hans spår på fyra ställen. Han bara konstaterade att där fanns andra spår. Duktiga killen!!!

Ikväll är det sista gången hos Heidi. Eftersom jag knappt hinner träna lydnad just nu, vet jag inte riktigt vad vi ska träna på. Får tänka lite… Innan kursen ska grabbarna få träna lite med vilt tänkte jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.