Helgen som gått…

Tre upptag fick Keno göra i torsdags och det blev full pott, 100 % åt rätt håll.

Igår fick Keno spåra medan Iver och jag tog en promenad ner till forsen och tränade över-träning. Och Iver var modig, han simmade över, upp på land på andra sidan, hämtade dummien och sen direkt ner i vattnet tillbaka. Ingen tendens att vilja bli kvar på andra sidan. Hurra!

Hemma har jag grejat en hel del, bland annat har vi delat av hagen, kollat så elen funkar i stängslet, målat, smörjt in sadeln, bakat, städat och en massa annat.
Pernilla och även Jimmy har varit här på fika, alltid trevligt med besök!

Idag träffade jag Regina och Micke i Mölnbacka. Keno fick träna lång vattendirigering, tryckträning med kast från kastare från andra sidan, fotgående och knepiga dubblar på land. Han löste det mesta bra, med tanke på hur lite han tränas i det. Han var söt när han halvvägs in med en dummy från markeringen tvärstannade och satte sig för att bajsa. Nöden har ingen lag, men han släppte inte dummien! Och kom sen in och lämnade av.

Iver fick träna fotgående, tryck när de andra tränade i vattnet, avlämningar från vatten, stadga och till sist simmade han över till andra sidan TVÅ gånger och hämtade markeringar! Han var så modig, det är ganska långt över. Jag är stolt över honom, han blir modigare och modigare…! Och han hade ingen tendens att stanna på andra sidan, trots att det stod en kastare där. Vilken seger!

Nu närmar det sig, nästa helg kommer våra sommarhästar hit! Ska bli jättekul att få bli med häst igen, för en stund! Det innebär nog att hundarna kommer att få lite mindre träning i vår/sommar, men det gör inget, känns kul att göra något annat ett tag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.