Vi nördar på…

Det har varit en härlig påsk! Långfredagen fick jag två Elitspår av Pernilla. Keno gjorde ett fint upptag, spårade bra tom femte pinnen. Vi tog oss sen runt resten av spåret med en räv en bit framför oss. Det störde ut keno. Vi kom runt spåret, med slutpinnen med oss, men missade pinne sex och sju. Inte bra…

Iver har ju inte gjort värst många upptag så det blev lite struligt där. Men vi kom iväg till slut och han spårade fint hela vägen,  dock lite väl luftigt på slutet…

Jag la sen spår åt pillans hundar som jag sen gick med runt på. En promenad och fika hanns med också, en go dag!

Hemma höll Magnus och jocke på att bygga tak på farstun. Grillning och film blev det sen på kvällen för oss alla tre!

Påskafton var jag i Forshaga och kikade på appelltävling. När den var slut fick grabbarna träna några moment var, innan vi drog ut på en joggingtur. Hämtade sen upp mor och far och drog till väse för att käka påskmat!

Resten av helgen var vi hemma, fixade hagen, odlade, grejade, gick promenader och solade och mådde gott. Måndag eftermiddag gick vi på hockey.

Igår tränade jag och Regina vår träning igen! Kallar den nörd -träning då en del tycker vi tränar alldeles för mycket av de olika delarna. Det passar inte alla, men mig och Regina passar det som fisken i vattnet!  Jag är så glad att vi hittat varann i träningen!

Iver imponerade stort, lugn och cool som en gammal ardenner, medan vi genomförde fot ner till vatten och funkis, passivitet i det tänkta gömslet, markeringar i vattnet och över-träning där han valde att VÄNDA och simma tillbaka!!!  Det går inte att beskriva hur glad jag var!

Keno fick träna samma, fast istället för över -träning fick han linjetag land-vatten -land. Han har ju betydligt mer erfarenhet och tycker också vatten är sååå ballt! Men han sköter sig bra, även om jag önskade mindre darr i musklerna… Förutom fot ner till vatten och funkis, där han tyckte det var svårt, gjorde han resten bra.

Ikväll startar min och Annas spårkurs, jag hoppas hinna spåra med mina egna vovvar innan…

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.