Träning med skott!

Måndag fick bli vilodag från hundträning, en joggingrunda fick räcka.

Igår träffade jag Lollo och Ray på Sunne BK. Med Keno ville jag peta i det som inte var perfekt på lördagens lydnad. Så först FF (vilken var bra på tävlingen, men jag ville kedja den med apporteringen) följt av apportering av metallen och tungen och inkallning med stå. Belöning och sen kryp och hopp. Vi fick till det riktigt bra, jag är väldigt nöjd med den träningen, vi fick fram det vi ville.

Iver tränade FF, ställande på inkallning, framåtsändande (som blivit otroligt bra!) och kryp.
Sen var vi fyra hundar som gjorde en gemensam plats men alla gjorde en egen plats medan det gick fyra skott. Och Iver klarade det väldigt bra, aktivitetsnivån höjdes inte alls, det kändes så bra!

Idag hade jag först en privatträning. Sen tränade jag och Regina jakt i skogen runt klubben. Vi fortsatte vår tryckträning, fast nu med rejäla markeringar, som inte var helt lätta, de var långa, gick över dike och bytte terräng. Vi avslutade med enbart skott. Och det gick så bra med båda hundarna. Keno fick också vara med när jag kastade åt Medley, nemas problemas!
Iver fick också träna en bana på planen med hopp, sitt, apport och stege, hopp, sitt apport och till sist även lite kryp.
Keno tränade skall/tyst/skall då han gärna vill ge ett extra skall när jag sagt tyst…

Imorgon mer träning och mer skott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.