Herr Iver växer upp!

Igår fyllde världens knasigaste, härligaste, konstigaste, underbaraste, mest speciella hund 4 år!

Han firade det tillsammans med resten av familjen med ”tårta ” och tuggben!

Hurra för dig Iver!!!

Förra veckan startade jag och Anna en spårkurs genom Brukshundklubben. Vi började i rätt ände, att spåra på asfalt. Det var ett härligt gäng med duktiga hundar och mattar! Innan kursen fick mina hundar ett varsitt kort spår vid tyrstugan, som gick både i skog, på grus och på kortklippt gräs. Många utmaningar och störningar blev det, som de löste fint.

Vi har tränat avlämningar från vatten med vilt en gång, kikat på en häst som ska beta hos oss i sommar och keno har tävlat en gång och jag har haft en Hårdaspårkurs.

En träning med Emmelie där vi tränade på delar i lydnaden som vi missade på i sista tävlingen fick keno träna. Iver har inte tränat bruks på ett tag så jag kände lite var han stod och han gjorde momenten väldigt bra, de känns ganska stabila nu! Vi kanske kan starta denna säsong ändå…?!

Tyvärr har jag fått i mig gluten av misstag så min mage är lite upp och ner… Och lär nog vara det några veckor till, så jag får se hur mycket jag orkar träna framöver.

Ikväll är det i allafall äntligen dags att träna för Heidi igen, det ska bli kul! Innan kursen ska keno få träna och båda ska få träna teknik i spårningen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.