Grattis mammas pöjk!

Idag firar vi Keno som blir 8 år! Efter jobbet blev det en tur till veterinären, som kollade upp Keno i en s.k seniorkoll. Och allt såg bra ut, han är kärnfrisk! Känns toppenbra förstås. Keno gillar ju veterinären skarpt så jag tror han tyckte det var en bra present!

Av mormor och morfar fick han en slant i ett kuvert, som kom i brevlådan, av Pernilla fick han en pip-latex (favvo-grejen!) och hemma fick alla vovvarna förstås tårta. Keno hade bjudit in Pernilla och dottern Vilja och mystjejen Doris på kalas. Även sonen fick vara med, även om jag inte tror att Keno egentligen bjudit in honom…*ler*.

I tisdags var bilen inlämnad på rekond och den blev otroligt fin och ren efteråt! Jag passade på att städa bland alla träningssaker som ligger i bilen och jösses vad ”skit” jag sparar på!

Igår träffade jag Regina på I2 för lite jaktträning. Först körde vi en hund i taget och tränade med tryck. Vi lärde oss att vi måste avancera kasten för både Keno och Iver, då blev det riktigt bra träning! Båda grabbarna fick sen göra ett sök var, samtidigt som det sköts skott. Det var inga problem, de kollade upp och fortsatte sen att söka.
Vi avslutade sen med en platsliggning med skott för Keno och det gick bra. Vi tränar ju sällan det, men jag ville kolla av det innan säsongen drar igång.

Imorgon är det tänkt att vi ska träna lite jakt och jag hoppas även hinna träna lite lydnad, blir alldeles för lite av den träningen…

En kommentar till “Grattis mammas pöjk!”

  1. Vilket mysigt gäng på kalas. Och visst samlas det mycket skit i bilen. Men roligt att städa där för man hittar alltid något man letat efter länge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.