Allena…

Från onsdag till söndag har jag varit ensam hemma då Magnus varit i sälen. Och då är det lätt att det blir lite mer träning än vanligt. Fast jag har hunnit greja en hel del hemma också. Efter jobbet i fredags fick grabbarna träna lite lydnad en kort stund. Vi tränade utanför jobbet, bland barn, hundar, cyklister mm. Men det bekom dom som vanligt inte. Keno tränade ff, inkallning, framåtsändande, kryp och skall. Iver tränade ff, läggande och kryp. Sen var det dags för mig att fixa till frisyren hos frissan.

Efter det mötte jag upp Alma och Therese S för lite jaktträning. Min plan var att träna fot ner till vattnet med kastare och domare ute. Sen passivitet i det tänkta gömslet, käka godis och fot därifrån. Och sen tryckövningen med två kastare och ganska rejält kast. Det gick väldigt bra med båda grabbarna, helt enligt planerna. En riktigt bra träning!

Lördag hade jag möte med Pernilla och Brita inför vårt tjp vi ska arrangera i vår. En träff med lollo hann jag med på kvällen sen. Vi tränade uppletande och lydnad på Forshaga bk. Uppletandet var svårt, men jag är glad att grabbarna inte gav upp, utan hittade sina prylar till sist. Fast det tog bra mycket längre tid än fem minuter… Keno tränade stege, apporter, kryp, skall och hopp. Plus en plats med skott. Iver tränade stege, kryp, hopp, apportering och framåtsändande. Och en plats utan skott med demo och humla. Riktigt bra och skön känsla på lydnaden! Och båda platserna var lugna och trygga. Ett besök hos mor och far på kvällen, innan jag drog hemåt. Igår höll jag en heldagskurs i apporteringens ädla grunder på klubben. Ett jättetrevligt gäng! Mina hundar fick mest vara bil-hundar, men fick träna lite på lunchen och iver fick även visa tryckövningen, som han gjorde så himla bra!

Idag tar vi ledigt från träningen,  en ridtur eller cykeltur blir det nog i eftermiddag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.