Träning och umgänge de luxe!

Fredagskvällens sena träning i ridhuset i Kristinehamn med Pernilla blev ett riktigt bra pass!
Sittande och liggande i grupp med dom två yngre förmågorna först, det gick riktigt fint! Sen sittande i grupp med dom två äldre, som också gick prima!

Keno fick träna igenom eliten, han höll fint och gjorde det mesta bra. Han behöver träna mer på att bli säker på var rutan är och mer träning på saktagåendet behövs, annars såg det bra ut.
Iver tränade igenom trean. Härligt att se att hans nya attityd håller i sig, en lagom glad Iver är det numera. Han låg lite för långt fram i FF, men där har jag en bra plan så det är nog snart tillbaka till hans fina position, och sen hade han dåligt gripande på metallen som berodde på att han tvärstannade framför apporten så spånet flög och apporten var full av spån… Får ändra teknik där…
Jag var glad efter träningen, så bra att få träna med kommendering på mitt eget sätt med en bra träningskompis!

Lördag åkte jag till Forshaga och amerikanerna på eftermiddagen och blev kvar hela kvällen. Vi käkade mat och såg på Mello.

Söndag fika och en sväng i affärer på Bergvik med Magnus och amerikanerna. Sen tränade jag lydnad i 4H samtidigt som agilitygänget tränade. Blev en underbar träning med massor av störning! Keno blev rejält utmanad att hitta rutan oavsett alla störningar. Han fick också träna FF, kon/apport, hopp/apport med metallen och fjärr.
Iver tränade FF, inkallning, sättande, rutan, hopp/apport och metallen. Riktigt duktiga killar, som inte alls brydde sig om alla störningar, även fjärr bakom hinder, springa genom slalomen till rutan och fjärr i tunneln fungerade bra!

Igår var jag återigen i Forshaga, gick promenad med hundar och hela familjen Westberg och käkade mat och såg på film och umgicks.

Idag fick Keno träna lite lugn träning efter jobbet. Vi filade på rutan (satt som ett smäck idag), FF, ingångar och vittring.
Iver och jag tränade sen för Heidi med Tisdagsgänget. FF, stegförflyttningar vänster och metallen tränade vi idag. Som vanligt kom jag hem med bra tips på lite pet här och där. Inspirerande!

Imorgon blir det umgänge med Westbergs igen och förstås rally!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.