Vackra ögon!!!

Keno hade en toppendag i måndags när han fick hälsa på hos veterinären!  Keno hoppade direkt upp i hand knä, sen ner och shejpade för fullt. Veterinären föll för charmen så det blev både tre och fyra godisbitar innan själva undersökningen började… Efter ”träning av veterinär” satt sen keno alldeles stilla och lugnt när vet gjorde ögonlysning på keno. Keno är ju så otroligt snäll att hantera! Det togs även kort på kenos ögonbottnar,  som ska användas vid utbildning för att visa hur helt friska ögon ser ut. Så kenos ögon passerade med väl godkänt!  Och självklart fick han mer godis efter att allt var klart. Han är allt hyvens den där veterinären!!!

På kvällen träffade jag Anna för lite lydnadsträning. Vi gjorde kedjor och kikade på varann, för att kommentera hållning, svängar, belöningsplacering och en del annat. Iver tränade metall, träapport, ff, rutan och sättande. Keno tränade ff, rutan, till kon med stor störning av apporter och apport. Båda killarna fick oxå träna framåtsändande i den djupa snön men det var svårt att gå rätt i snön.

Tisdag simmade både keno, iver och Dino och det gick fint med alla tre! Igår träffade jag en liten valp med familj på en privatlektion. Sen skyndade jag hem för att hinna träna yoga. Och det var en annorlunda upplevelse! Men en bra sådan! Jag ska fortsätta gå. Perfekt när det är i tidafors,  bara fem minuter hemifrån.

Ikväll blir det promenad och träning med Anette,  sen kommer helgen och två veckor efter det inte handla så mycket om hundträning. Min bror med familj kommer hit från USA så då vill jag umgås så mycket som möjligt med dom! Ska bli så roligt!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.