En snygging i familjen och besök från Amerika!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Förra veckan träffade jag Anette på torsdagen efter jobbet. En rejäl promenad blev det med alla hundar. Sen stannade jag kvar och tränade lite lydnad på parkeringen.

Fredag åkte jag och Magnus till Stockholm, där vi mötte upp hela härliga familjen Westberg! Helgen tillbringade vi sen på vasa-museet, gamla stan, fik, restauranger, slottet, tunnelbanan mm mm. Och Magnus och jag tränade även på hotellets gym innan frukost. En jättekul helg och så roligt att få träffa familjen igen!

En fika i ”häktet” i Stockholm. Min älskade bror!

Liam.

Ann.

Liam lämnar ett brev till kungen…

På stan. Inte mycket snö i Stockholm…

Liam, Ann och Lukas.

 

Grabbarna hade det under tiden superbra med Pernilla och flickorna i Kristinehamn. Pernilla ställde även ut Iver på SSRK i Kumla och han drog till med ett excellent. Fina duktiga Iver! Och med en proffshandler förstås!

Måndag och tisdag jobbade jag och måndagkväll passade jag och hundarna på att träna lite i ridhuset i Molkom. Efter jobbet på tisdagen träffade jag Westbergs i stan, vi fikade, kollade i affärer och bara umgicks.

Jag har tagit semester onsdag till fredag för att hinna träffa alla så mycket som möjligt. Så onsdag kom alla upp hit till Näs. Vi åkte fyrhjuling och grillade korv nere vid sjön. Mycket uppskattat, av både stora och små barn…
På kvällen käkade vi älgstek och trattkantarellsås, något som barnen hade ”beställt” sen förra gången de var här hemma och åt det.

 

 

 

Igår firade vi svensk julgransskakning hemma hos mamma och pappa och käkade lite svensk julmat. Efter maten drog vi till pulkabacken och åkte bob / pulka / stjärtlapp. Kanonkul!!! Bra träning blev det i rumpa och ben att gå uppför den branta, långa backen.
På kvällen var Magnus och jag helt slut, så det fick bli filmtajm här hemma.

Brorsan i backen.

Magnus med ansiktet fullt av snö…

Jag åker stjärtlapp.

Lukas rattar bobben!

 

Förutom att vi vill umgås så mycket som möjligt med familjen just nu, har vi förstås hunnit med rejäla träningspass i skogen och i pulsande snö med hundarna och tränat styrketräning som vanligt. Men lydnadsträningen får vi ta tag i om en vecka drygt eller när tillfälle ges…

Idag, efter frukost, tog Magnus och jag med hundarna på en långrunda i oplogad terräng i skogen. Sen har vi grejat lite här hemma och ikväll blir det faktiskt lite lydnadsträning tillsammans med Pernilla.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.