Bye-bye Ronny, bye-bye!!!

Efter en månad i det varma garaget hemma på gården i Näs fick så äntligen Ronny komma ut! Han fick flytta till Lena och Hans i Forshaga och där kommer han att få det toppenbra! 

Ja, jag vet, det är ”bara en bil”, men jag får alltid något sjukligt förhållande till mina bilar (även om Ronny egentligen var Magnus bil) så det känns skönt att han kom till ett bra hem! Inte behövde vi sätta in annons heller, det är bra med hundvänner!

Igår äntrade jag ICA på wåxnäs för att snabbhandla några saker. När jag stod och valde bland kollegieblocken ställde sig två damer i den över åldern, tippar på runt 70 år, precis bredvid mig  Ja, jag vet, man ska ju inte tjuvlyssna men de stod faktiskt bara en halvmeter ifrån mig…
– Har dom inga tackkort här?
– Finns det inga? Ja, det säger jag, vilken dålig affär!
Dom snurrade frenetiskt på ett sånt där snurrställ där det brukar sitta kort till alla möjliga högtider.
– Jo, här finns det visst ett! Men oj, 25,90 kr! Sååå mycket kan jag bara inte betala! Jag ska ju bara säga tack!
– Nä, det kan du verkligen inte göra! (muttrar något om dålig affär igen och sen går dom därifrån).
Det är klart, har man inte 25.90 kr är 25.90 kr väldigt mycket pengar! Så är det ju! Men annars fick jag en liten känsla av att dom kanske inte hängt med i prisutvecklingen i landet… Kul var det i alla fall att höra dom.

Det har inte blivit någon träning alls onsdag och torsdag, bara rejäla långpromenader, med och utan stavar. Men idag ska jag och grabbarna till Pernilla och där vankas långprommis, trimning av tollaröron (Pillan ska trimma Iver, jag ska vara sällskapsdam…), kvällsmat och till sist hoppas vi på lydnadsträning i ridhuset!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.