God fortsättning!

Det har varit en härlig julhelg tillsammans med nära och kära! Söndagkväll hade jag och Magnus ett litet eget julbord hemma på kvällen (och smakade mitt livs första egengjorda julskinka, som blev riktigt god). Pernilla var även hit en sväng på en kopp kaffe.

 

Det var storm på dagen och ett träd lyckades ramla ner över vår lilla väg hem. Magnus var inte hemma och jag kan inte hantera motorsågen, men en vanlig såg funkar fint så jag och Pernilla sågade isär stockarna och släpade träden till vägkanten.

Dan före dan jobbade jag och sen tog vi en rejäl runda i skogen i mörkret. Julafton firades först i Väse och sen i Forshaga på kvällen.

Igår jobbade Magnus så jag passade på att träffa Ulle, Yvonne och Gun i skogen för lite spårning vid Grava skjutbana. Ulle la kluriga, roliga spår till mina grabbar, som dom sen löste väldigt fint. Känns som uppehållet från spårträning gjort dom gott.
Efter träningen gick jag, mamma och pappa på bio.

Idag träffade jag Liselott i skogen. Det blev spårning och uppletande. Alla tre vovvar gjorde riktigt fina uppletanden, även där har det nog varit bra med en paus. Vi la våra spår själva och idag fick mina grabbar många klurigheter men inte så långa spår. Och dom spårade fint, hittade alla pinnar och löste svårigheterna bra.

Lite tråkigt att det inte finns någon snö, men det är otroligt fint i naturen här hemma ändå och det går ju lättare att träna ute nu… Här är kort från en promenad hemma precis innan jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.