Ännu ett år…

Tyvärr försvann snön lika fort som den kom.

…har snart gått! Och dessutom firade jag 40 år igår! Dags att bli vuxen alltså! En helmysig dag med Magnus hade jag igår! SPA, mat på restaurang, fika hemma med Nelson ”dom äldre” och Andreas och förstås en långprommis med vovvarna i skogen här hemma. Den stora festen hade vi ju redan i augusti men det var ändå kul att göra nåt speciellt den här dagen! På spa´t finns ju också en upplevelseavdelning med vattenrutschkanor så där hamnade vi också, hur kul som helst!!!

Tre snillen spekulerar…

I lördags var jag med två jobbarkompisar i Nora på julmarknad och julbord. Trevligt! Söndag blev en hemmadag för att hinna ikapp här hemma och på kvällen tränade jag i Molkoms ridhus tillsammans med Emmelie. Den gången testade jag att köra kedjor utan belöningar med våra nya moment och det gick riktigt bra! Kul!

Jag och Magnus var bjudna på fika till några grannar nere i byn så där blev vi större delen av måndagskvällen. Tisdag träffade jag först Therese S efter jobbet, vi tog en promenad och tränade lite lydnad. Iver fick göra en tävlingsvittring och det gick sååå himla bra! Sen tränade vi lite positioner i FF och sitt och ligg i grupp. Sen drog jag vidare till Heidi där Iver och jag tränade FF och hopp/apport inför hennes granskande ögon. Efter träningen åkte jag till Eva, det var dags för vår årliga glöggträff! Lika trevligt som vanligt och en massa gott att äta!

Kvällen före födelsedagen tillbringade jag på klubben där vi hade instruktörsmöte. Innan mötet fick Keno träna vittring och höger/vänster.

Efter jobbet idag fick hundarna simma och sen handlade jag lite julklappar. Jag stannade i Molkom på vägen hem och tränade en timme i ridhuset. Nu är det ju snart ”deadline” för vårt 8-veckors projekt och en hel del fungerar fint, medan några saker fortfarande inte riktigt är befästa. Det jag tycker är mest häftigt är hur otroligt fort dom lärt sig vittringen!

 

Imorgon kommer Pernilla hit och vi ska tillverka julgodis och på söndag ska vi till Loka på dag-SPA och julbord. Ser fram emot en trevlig helg!!!

 

 

 

En kommentar till “Ännu ett år…”

  1. Ja, då har du hamnat på den sidan i ålder en annan är i. Välkommen dit! Eller hit! Vad man nu ska skriva. Grattis igen iaf. Du är flitig med träning och annat som vanligt. Vad kul med spårträningen, och kul med uppföljning i vår.
    Ha det så gott och God Jul och Gott Nytt År!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.