Träningen fortsätter…

Jag har tyckt att de senaste spårträningarna har visat att det varit dags att träna vinkel-teknik igen. Så det har vi gjort några få spår. Och det verkar ha gett resultat. I söndags var jag ute och spårade med Lollo och båda grabbarna fick många vinklar i spåret och en hel del svårigheter i form av störningsspår, terrängbyten mm. Och de spårade båda väldigt bra och tog vinklarna fint, så vår träning har gett resultat, roligt!

Måndag var det träning med gänget igen. Och jag och grabbarna tragglade vidare med olika lydnadsmoment. I vittringen har Iver avancerat fort, det börjar ta sig! Det känns också bra att Keno har fin attityd då vi tränar tävlingsmässigt. Det är ju därför han ska tävla i lydnad, för att vi ska få svar på vad det var som hände på höstens bruksprov då hans attityd ändrade sig så drastiskt på lydnaden.

 

Innan träning fick grabbarna simma i poolen igen. Den här gången testade jag för första gången att låta dom simma samtidigt och det gick fint!

Tisdag blev det bara stavpromenad i Molkom. Igår åkte vi en sväng till mamma och pappa. Magnus hjälpte till att sätta upp rullgardiner och en fika hann vi med också. Mamma och jag tog sen en prommis med vovvarna. På hemvägen stannade jag på klubben i Forshaga och tränade lite snabbt.

Gissa vems näsa…?

 

Ikväll har vi tränat med Pernilla i ridhuset här i Molkom. Och många bitar har hamnat på plats, men det är lång väg kvar… Vi har lokaliserat det som vi måste satsa på innan start och det känns bra! Båda grabbarna gjorde plats och sitt i grupp med gömd förare, det fungerade fint! Och båda gjorde också fina vittringar. Sen var resten både ris och ros… En trevlig, rolig kväll! Och alltid lika kul att se dottern Vilja träna, inte ofta man ser ett sånt otroligt fint fritt följ!

Imorgon blir det bara en rejäl promenad, sen är det fredagsmys!!! Lördagen ska spenderas i Grimsö, på SWDI,  där jag och grabbarna ska grillas i spårningens ädla konst heeeela dagen!

En kommentar till “Träningen fortsätter…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.