Träning med kvalité!

Även om varje träningspass borde vara kvalitativt finns det ändå en del pass som blir mer kvalitativa än andra! Och ett sådant pass hade jag igår!

Tillsammans med Pernilla och dom röda flickorna tränade vi i ridhuset i Molkom. Vi fick till ett riktigt bra upplägg där vi verkligen hamnade på en nivå där vi lyckades. Vi har ju också med oss tänket från Jessica och vi påminde varann när det behövdes om det.

Först ut var Iver och Vilja. Först tre minuter platsliggning med dold förare och sen en minut sittande med synlig förare. Mycket duktiga vovvar!
Keno och Doris fick sen göra en platsliggning med störning, 4 minuter, med dold förare och efter det sittande i två minuter med dold förare. Även där skötte dom sig exemplariskt! Häftigt att mina hundar kan sittande när vi inte alls tränat in det…

Iver fick träna stadga med kommendering på hopp/apport och rutan. Och sen fick P hjälpa till på ställandet på inkallning (som jag fick tips av hos Heidi) och det gick jättebra.

Keno tränade samma ställande på inkallningen, även han fixade det fint. Sen la P hela tiden ut apporter och jag skickade hö/vä på den som inte lades sist. Och han gjorde 100% rätt! Kul!

När vi hjälpts åt med all träning, tränade vi var och en. Iver fick träna positioner på FF, hopp/apport och gripande av metallen.
Keno tränade kon, Z, rutan, fjärr och hopp med metallen.

Hemma, innan träningen, fick båda grabbarna göra vittringen och med rätt tänk blev det bra. Så nu ska vi köra på den träningen ett tag!

Ikväll blir det promenad med Anette och sen käka middag hemma hos henne och umgås. Äntligen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.