Lättare inlägg idag!

Det blev lite tungt inlägg igår, men det är skönt att skriva av sig ibland. Desto lättare får det bli idag…

Det har ju gått en vecka sen sista uppdateringen och vi har tränat lite grand. Måndag blev det en kort träning på klubben där båda grabbarna fick gå igenom alla moment i respektive lydnadsklass för att se var vi står. Och det såg ganska bra ut, men mer finns förstås att träna på.

Tisdag tränade jag och Iver för Heidi i ”tisdagsgruppen”. Vi tränade fria följet och vittringen och jag fick fina tips som kändes bra! Nu känns det som att det nog ska gå att lära in vittringen på så kort tid ändå… Keno fick träna lite innan kursen och spikade rutan åt både höger och vänster.

Onsdag blev det endast promenad och lite träning hemma. Hundarna fick träna vittring, fjärr, stadga, kon och att sitta stilla när jag vände (som man gör vid vittringen). Sen fick nästa hela huset sig en duvning och sen åkte stjärnor och ljusstakar upp! Nu är det såååå mysigt hemma!

Igår gick vi en skogpromenad med stavar redan på morgonen. Mörkt, men med bra pannlampa är det ändå mysigt. Och frisk och skön luft! Efter jobbet visade Anna mig hur jag ska göra med mitt nya bokföringsprogram jag köpt in till firman. Hemma sen blev det till att städa klart de rum jag inte hann dagen innan…

Idag är det fredag och då brukar det ju vara träningsfritt! Så blir det nog idag också. Imorgon ska jag gå certifiering till provledare, som är något nytt som numera alla provledare ska ha. Det kommer att ta hela dagen, får se om jag orkar med någon träning på kvällen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.