Träningssemester!

Det blev en hel del träning innan starten i högre spår för Iver så det kändes rätt och riktigt att låta hundarna få lite tid att bara vara hundar denna veckan.
Måndag var de med mig på jobbet, men hemma sen slöade vi alla fyra.

Tisdag och onsdag gick jag Ledarutveckling 1 på Studiefrämjandet på kvällstid så hundarna slappade hemma på gården tillsammans med Magnus.

Även jag hade tagit semester denna veckan, så torsdag och fredag var jag ledig. Och det var verkligen behövligt, jag sov ända till 10.20 första morgonen och det gjorde även hundarna och Magnus… Snacka om att vara i behov av sömn!

Igår kväll var det sista gången på apporteringskursen här hemma, vilket nog är tur för jösses vad fort det blir mörkt nu!

Förutom långa promenader i skogen, cykelturer och slappande, har även huset fått sig en rejäl storstädning. Idag åkte vi hem till mamma och pappa och fick oss lite lunch och fika, och Magnus hjälpte dom att sätta upp en ny lampa.

Hundarna har inte tränat någonting alls, tills idag. Jag stannade till i Molkom och la ett varsitt hårt spår till dom, det har vi inte tränat sen tidigt i våras. Spåren var bara 50 m långa och gick på asfalt, grus och trädgårdsplattor. Kul att se att takterna sitter i, dom spårade riktigt fint! Iver hade lite svårt vid vinkeln på grus, medan Keno tog sina vinklar klockrent.

I helgen ska jag hålla kurs för ett glatt retrievergäng, det ska bli kul! Enda nackdelen är att mina egna hundar inte kommer att få träna något i helgen heller, men å andra sidan kan dom gott få ha semester veckan ut!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.