Helt oplanerad helg!

Och det behövde jag verkligen! Fick erbjudande om att ha uppvisning med hundarna både lördag och söndag på jubileum respektive invigning men jag hade lovat mig själv en helt ledig helg… Jag är väldigt glad att jag höll mitt löfte till mig själv.

Fredagen skulle jag egentligen ha ridit tillsammans med Therese men jag kände att jag behövde få komma hem och bara vara hemma. Så istället blev det en runda i skogen med hundar och Magnus och sen en lugn filmkväll.

Lördag började med lång sovmorgon och en lugn förmiddag. En långrunda i skogen med hundarna där vi även plockade svamp. Sen dök Therese S upp och masserade båda hundarna. Vi hann också med en fika och hennes lilla Jojo fick bekanta sig med mina hundar, då hon är lite försiktig med okända hundar.
Resten av kvällen gick sen till att få i ordning i nya förrådsdelen i uthuset. Vi har köpt nya hyllor och det blev riktigt bra. Var sak på sin plats är helt i min smak!

Idag fick jag också sova länge, sen frulle på sängen. Båda grabbarna fick sen spår där jag klurat till det rejält med rådjurslegor, viltspår över spåren, viltspår parallellt med spåren, gått över mina egna spår, gick parallellt med mitt eget spår mm mm. De löste dem hur fint som helst, de missade dock en pinne var, det var där spåret var riktigt krångligt.

Vi fick sen besök från Värnamo, som skulle köpa vår vedkärra. När de åkt drog vi direkt till Therese och Jimmy, där vi fick en underbar eftermiddag! Jag och T red, M och J åkte fyrhjuling och alla fem hundarna sprang med. När vi sen stannade, grillade vi korv, hundarna roade sig med att tugga ben och de underbara, goa hästarna släpptes lösa och betade. Så satt vi flera timmar i solen. Kan man ha det bättre?! Det är verkligen härligt att bo på landet!

 

Hemma igen blev det lite mat i magen innan jag drog ner till byn och tog säsongens första bastubad med granntanterna!

Imorgon är det dags för mig och grabbarna att vara med på årets älgjakt! Alltid lika spännande!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.