Lösta problem, nya problem…

Fokus ligger fortfarande på brukset och vi tränar på. Efter att ha varit spårläggare i lördags på klubbens tävling åkte jag till klubben. Vi kom lagom till plats med skott så då la jag Iver på den andra planen och gjorde en egen plats och det gick verkligen jättebra. Ingen svansviftning denna gång (det är ju inte att vifta i svansen som är problemet utan att han då är  för hög i aktivitet). Han fick sen träna några moment i högrelydnaden.

Sen träffade jag Anette på stan och vi käkade lunch, mysigt!

Keno visar upp en bra lägsta-nivå på en hel del saker, som poäng mellan 9 och 10 på uppletandet, oftast framspår och spårar mer noggrant. Men det blir ändå kvar en pinne i skogen och då är det oftast kört för att få cert. På lydnaden när det är tävling känns han hur fin som helst, fokuserad och ”på”, tills vi ställt upp och TL säger ”framåt marsch”, då släpper han. Släpper i fokus och koncentration. Något jag aldrig får fram på träning, någonsin. Känns trist, det här är ett nytt problem som uppstått. Imorgon är det träningstävling på klubben, jag hoppas kunna få fram det då så jag kan analysera lite…

Måndag träffade jag Lollo på Munkfors BK. Iver fick till bra högremoment och plats med skott. Keno fick göra en ingång på plan och vara ”statist” på en plats med Demo.
Under promenaden efter fick dom göra lek-uppletande, det var uppskattat!

Igår tränade jag själv en snabb sväng på klubben. Grabbarna fick göra några moment var i högre/elit. Sen hem och sätta upp takskivor tillsammans med Magnus i uthuset.

Ikväll blir det träning med kommendering, äntligen, ska bli intressant att se var vi står.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.