En hektisk vecka!

Den här veckan har verkligen varit fullsmäckad med aktiviteter! Tyvärr har mina egna hundar fått stå tillbaka en del… I lördags tävlade dock jag och Keno elitspår där spår, upptag, uppletande och lydnad satt fint men med ett missförstånd på lydnaden rök certet. Annars hade han fin lydnad. Det är hårt där uppe… Jag är glad över att det vi tränat på nu ger utdelning, nu är det ”bara” att få allt att stämma på samma dag.
Efter tävlingen fick Iver träna igenom högremomenten och det ser ganska bra ut. Ingela sköt på en plats och han låg bra.

Söndag hade jag kurs för ett helt gäng härliga tollare från kennel Chroje! En trevlig dag! Mina hundar fick stanna hemma hos Magnus.

På måndag var det Ivers tur att träna! Han fick ett spår, med en störning som heter duga då ett sökgäng höll på att träna just i vårt spår! Men han tuffade bara på, touchade nästan en sök-fig bakom en gran men märkte henne inte ens. Duktig kille!
Han fick också göra ett uppletande, som han gjorde fint och träna på högremoment i lydnaden. En plats med skott fick vi hjälp med och det gick bra.
Keno fick bara göra ett uppletande, som han gjorde toppenbra!

Ett snabbt stopp på klubben efter jobbet på tisdag där Iver fick träna högremomenten och Keno några moment ur eliten.

Kursdags på onsdag och innan den drog igång tog vi en långrunda i skogen och jag la ut ett viltspår.

Torsdag hade jag privatträning här hemma, först jaktträning och sen viltspår. Innan den startade la jag ut två viltspår.
Likaså på fredagen var det privatträningar, tre viltspår.

Idag har jag och Keno varit i Örebro för att testa lyckan. Och jag är så nöjd med upptaget, spåret och uppletandet! Men lydnaden som gick så himla bra förra helgen, ville sig inte riktigt idag så vi åkte hem med låga poäng men med en skön känsla att uppletandet verkligen har släppt nu, han gjorde det lika snyggt som förra helgen, fyra skick, fyra föremål och nästan full pott!

Den här veckan har som sagt varit full av aktiviteter så nu måste nästa vecka bli väldigt lugn så inte kroppen säger stopp…

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.