Elit!!!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Idag tävlade jag och Iver på Skara BK i högreklass spår. Klassvinst och uppflyttning till elitklass blev resultatet! Känns skönt att avsluta säsongen så!

Denna gången började tävlingen med lydnaden. Först platsen som Iver klarade bra, vred dock på huvudet vid skott så det blev en 9:a. Och det är jag väldigt nöjd med, nu ska vi jobba ännu mer så det kan bli en 10:a.
Vi hade nummer 1 i högre och det blev en rolig, annorlunda tillställning i lydnaden för oss, då tävlingsledaren inte hade allt klart för sig till första ekipaget. Fria följet fick vi gå längre än de andra ekipagen, inkallningen var det elitlängd på (75 m) som vi efter alla moment sen fick göra om, på skallet glömde hon att det började med ”tyst” men jag hade is i magen och kommenderade inte och slutligen var hindret högre än vi skulle ha (vilket flera sa, men det blev ändå ingen ändring). För min del var det helt okej, det gick ju bra ändå för oss. Det var faktiskt ganska roligt. Jag tycker mest synd om tävlingsledaren, hon blev nog lite svett när hon insåg sina misstag. Det är inte så lätt att vara TL, man får vara lite ödmjuk inför deras uppgift.

Spårupptaget gjorde Iver så lugnt och fint, fullt på det!

Själva spåret gick också fint, vi missade en pinne på slutet, då han fick ett tappt, annars gick han fint i spåret.

Uppletandet gick han bara ut och svischade in tre föremål, kan det ha gått 1.5 minut kanske..?! 10-10 fick han på det.

Nu har vi massor att träna på under vintern, för vi måste få till bla framåtsändandet så det sitter ordentligt. Och sen bygga på momenten, kryp med vinkel, fler skallomgångar, metallen, läggande på inkallning och stegen. Kul!

Igår var jag på kurs för SWDI hela dagen och lärde mig en massa om att analysera belöningar mm. Nu har vi ”läxor” tills nästa gång! Efter kursen fick Keno åka med dottern Vilja hem och sova där tills idag. Om han kunde berätta skulle han nog säga att det var ett superkul dygn! Jag och Iver åkte ner till Skara redan igår kväll och sov i deras klubbstuga. Tack för gästfriheten Skara BK!

En kommentar till “Elit!!!”

  1. Grattis än en gång till uppflyttningen till Elit! Så bra gjort. Hade jag vetat att det var i Skara hade jag kommit och hejat på er. Fast det behövdes ju inte, men det hade varit kul att sett er.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.