Bruks för hela slanten – I löv it!

En välförtjänt semesterdag tog jag mig i måndags efter en hektisk vecka med många privatträningar och kurser och med tävlingar lördag och söndag. Magnus var också ledig så det blev en härlig dag! Först en låååång sovmorgon, frukost på sängen, läste bok och myste. Sen tog vi med hundarna till Acksjön och tog en långrunda i skogen.

Hundarna fick sen vara hemma och vi drog till stan, käkade lunch och SHOPPADE KLÄDER! När händer det liksom…?! Himla mysigt, vi fick med oss en del hem och en fika hann vi förstås med också.

Tisdag rekade jag det spår jag ska lägga på lördag. Jag la spåret samtidigt, som Keno se fick ta. Han gjorde ett fint upptag åt rätt håll (höger), skönt att se att jag inte förstörde nåt på tävlingen sist när jag klantade mig… Han hittade 7 pinnar, sen hade jag lagt en pyttepinne, den missade han tyvärr. Spårade annars bra.
Sen vidare till klubben där jag tillsammans med Birgitta träna lydnad. Iver fick träna med koner, två rutor och en apportbock runt framåtsändandet. Svårt, sa han. Kenos lydnad gick fint.

Igår stannade jag som hastigast till på klubben på väg hem från jobbet. Iver fick återigen träna med en massa störningar på framåtsändandet och nu gick det väldigt bra! Han fick även göra fyra spårupptag, alla åt rätt håll.
Keno gjorde en fin elitlydnad.
På kvällen var det sen dags för apporteringskursen.

Idag tog jag en tidig morgon, innan jobbet och frukost, i skogen och gick mitt spår en gång till inför lördag. Efter jobbet träffade jag Lollo på Forshaga BK för träning. Idag fixade Iver alla svåra störningar perfekt! Kul att se redan vid tredje träningstillfället. Lollo hade bra på tips på framåtsändandet, känns som att vi är på god väg där, får se när det blir ”färdigt”. Krypet såg också fint ut, liksom ff och inkallning med ställande. Han fick också gör en plats med skott.
Keno kommenderades genom hela eliten och gjorde en fin-fin runda! Han fick också ett spår över appellplanen där flera hade tränat över innan vi tog de. Men det bekom honom inte, han spårade bra och hittade sina pinnar.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.