Vatten, sol och bad!

Det har ju varit helt okej väder att vara sjuk i ändå. Även om jag inte orkat göra något har det funkat fint att ligga i solen på altanen och läsa. Hundarna har även fått simma massor och tränat passivitet och skott vid / i vatten.

Jag har fått sällskap av Therese med hundar som varit här några gånger. Hundarna har fått umgåtts och simmat och jag har fått sällskap, himla trevligt!

Även Therese med Dino har varit här, då fick hundarna träna passivitet. Bra att matte inte orkar nåt ibland så det blir träning av såna tråkiga saker…!

Torsdag dök först Mari med hundar upp en snabb sväng och sen även Pernilla med tjejerna. Underbara vänner jag har som kommer hit och håller mig sällskap så jag inte får lappsjukan! Pernilla och jag lapade sol och vilade mest hela dagen, trevligt, trevligt!

Igår blev det återigen till att vila i solen, det var min sista sjukdag, på måndag är det tänkt att jag ska jobba igen. Och det går åt rätt håll, känner mig piggare och inte alls lika andfådd, jag behövde verkligen den här tiden till att läka. Bra är jag inte än, men jag har börjat så smått att gå korta, lugna promenader och det går ganska bra. Än är det liv i kärringen!

Idag tog vi med hundarna ut i båten, åkte över till andra sidan sjön här hemma och solade några timmar. Åkte sen en längre tur innan vi åkte hemåt igen. En underbar dag!

 

 

 

Nu ikväll dök Anders upp här hemma och grillade med oss och efter mat och lite vin tog jag och grabbarna en lugn skogspromenad.

Imorgon ska det äntligen bli lite riktig träning, jag ska träffa Kerstin och Brita och vi ska lägga upp som ett TJP-prov, ska bli kul att se hur vi ligger till nu…
Och på eftermiddagen kommer såklart svärmor/far och firar den viktiga dagen med tårta (ja, ni vet väl att Victoria fyller år!!!!!!!!!!!!!!!!!!!).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.