Inte helt fel ute…

Det går uppåt och neråt och ibland har jag nästan trott att jag inbillat mig att jag är sjuk. ”Det är nog inget fel på mig ändå, jag är nog bara klen…”. Men idag var jag återigen hos läkaren och nu har de konstaterat bronkit. Känns skönt ändå att de har hittat en orsak, nu VET jag att jag inte är inbillningssjuk! Jag är sjukskriven veckan ut, blir det inte bättre kommer de att göra en lungröntgen plus nån mer koll som jag inte kommer ihåg det krångliga namnet på… Så nu är det bara att försöka ta det så lugnt jag bara kan och göra lite småsaker som jag känner att jag orkar med. Bronkiten ska läka ut av sig själv.

Så vad passar bättre än att träna med gås? Inte så jobbigt att lägga den i en buske och låta Keno hämta. Vi har ju bara några dagar på oss att få till den träningen innan start och nu när jag är så dålig blir det ingen annan träning direkt. Inte bästa uppladdningen inför starten för grabbarna men vad gör man…?!

Keno apporterade in den flera gånger, lite tveksam i början, han tycker den är stor, men kom i alla fall in med den. Duktig mammas pöjk!

Iver fick hämta två kråkor och en trut och det gick fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.