Lag-DM!

 

 

 

 

 

 

Igår tävlade jag och Iver i lag-dm. För första gången för min nya klubb och dessutom på min gamla klubbs planer.
Det gick bra för oss, Karlstad BK kom på en andra plats! Alla i laget bidrog fint med poäng, men Iver var den som samlade ihop minst. Jag är väldigt glad med vissa delar: fint ff, han stannade på ställandet (som han inte kan än), fint kryp och kröp i rätt position nästan hela vägen (dock försökte jag räta upp honom en gång, han lättade fram och vi var nere på noll), poäng på framåtsändandet (men inte alls bra ännu), tillräckligt bra skall, full pott på hoppet och bra apportering tills han tappade den på vägen in, då åkte poängen ner. Annars hade han full fart ut och in med fint gripande. Det som jag INTE är glad över är platsen med skott! Ivers gamla slagdänga kom fram – han drog efter mig när jag lämnade honom. Trodde vi var av med det problemet… Eftersom det var en inofficiell tävling lade jag blixtsnabbt ner honom tillbaka och han låg jättefint på själva platsen.
Det var en trevlig dag i goda vänners sällskap!

 

 

 

 

 

 

 

 

Tack Ann för bilderna!

När tävlingen var slut fick Iver träna framåtsändande och uppletande och Keno fick träna uppletande. Båda grabbarna fick in de tre första föremålen snabbt, men hade problem att få in det fjärde.
Åkte sen hem och lapade sol i några timmar på altanen, härligt! På kvällen gick vi en långpromenad (jo, det går bra att gå nu, bara kängorna är på. Får ont efter men det är det värt). Iver fick göra fem spårupptag där alla blev framspår, härligt!

Lördag var jag hemma och grejade en massa, målade bland annat fårhuset. Hundarna och jag tog en cykeltur på 9 km också. Några timmar tillbringade jag i stan och åt lunch på restaurang med mamma, pappa, Magnus, svärfar och svärmor, jättetrevligt! Vi passade på att fira pappa, som fyllde år dagen efter, och förstås mors dag.

Idag träffade jag Lollo på Forshaga BK. Även Therese och Micke gjorde oss sällskap en stund. Båda grabbarna fick träna brukslydnad, Iver fick även göra en plats med skott, den gick fint och han hade inga ofog för sig när jag lämnade honom…

En kommentar till “Lag-DM!”

  1. Du är så full av energi och har alltid så himla härlig läsning. Visst är det skönt att det inte är robotar vi tränar och tävlar med. Ibland upp, ibland ner. Extra roligt då det går uppåt. Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.