Ont och stelt…

Ja, den här veckan har präglats av mycket smärta och stelhet i ryggen. Jag har ju haft låsningar förr i ryggen men kan inte komma ihåg att jag haft riktigt så här ont. Eller så har jag förträngt det…

Onsdag drog i alla fall jag och Magnus iväg till Karlskoga på föreställningen ”stört”. En mycket rolig men också tänkvärd kväll! Innan den började käkade vi på en mysig restaurang i Karlskoga (tack för tipset, Pernilla). Jag var lite orolig att jag inte skulle orka sitta, men med bra stolar och värktablett i kroppen gick det riktigt bra.

Igår blev det inte många knop efter jobbet… Hade ju en tanke om att kanske lägga nåt kort spår, men det var bara att glömma, jag orkade helt enkelt inte. Som tur var hade Magnus varit ute i skogen med hundarna på dagen och sen fick de simma i poolen på em. Så vi tog helt enkelt en slapparkväll hemma.På natten mådde jag dåligt så det blev lite sömn.

Det har varit några hårda dagar och nätter, men desto bättre känns det idag efter besök hos naprapaten. Hon tyckte jag var mycket bättre och efter ännu en behandling känns det i alla falk som att det går åt rätt håll, skönt!

Ikväll ska iver få göra en plats med skott sen får vi se om vi kanske tränar nåt mer, beror helt på hur jag känner mig. Ska bli kul att träffa Pernilla och rödluvorna igen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.