Lugn helg!

Träningen med Pernilla i fredagskväll gick bra. Eller i alla fall ganska bra… Ivers plats med skott gick fint (gömd förare). Sen körde vi igenom det mesta i högre och det som fattas oss det fattas oss, så är det bara. Han har inte helt fått förståelse för alla moment än.

Keno fick köra igenom alla moment i eliten och det kändes fint. Jag fick också äran att träna lilla Vilja en liten stund under tiden som Pernilla hjälpte en man att låsa upp till toaletten. Roligt var det, vi shejpade lite rutan och tränade sen apportering och att hålla kvar i dragkampen. När alla tränat färdigt blev det en sakta promenad i min takt…

Igår sov jag riktigt länge, det behövde jag. Sen en skogstur med stavar för att mjuka upp ryggen. Jag la två korta spår med upptag till Iver. Medan de låg till sig fick grabbarna växelvis köra uppletande på ängen och även en bit in i skogen. Fyra grejer var och det gjorde de väldigt bra.

Spårupptagen (ett åt höger, ett åt vänster) gjorde Iver jättefint, även spårningen och han hittade sina föremål, tre i varje spår. Sen vilade jag ryggen några timmar i soffan innan det var dags att åka till andra sidan sjön och vara med på ”dagis-festen” hos Therese. Kul att även jag fick vara med, som inte jobbar där! En himla trevlig kväll var det och jag orkade längre än jag trodde, men strax efter kl 00 sa ryggen ifrån så då åkte jag hem.

Idag träffade jag Ingela, Liselotte och Magda på Forshaga BK. Vi började med en plats med skott. Det gick fint, Iver låg lugnt bredvid Vilda och jag var gömd. Sen fick Iver träna fria följet, inkallning med ställande, framåtsändande och skall. Tja, det finns att träna på och vi är långt ifrån klara… Även lite kryp tränade vi själva. Keno fick träna ff, framåtsändande, kryp och stegen. Det kändes fint.

Tog några bilder när de andra tränade…


Efter träningen drog jag och Mari till Deje badhus och simmade lite, satt i bubbelpoolen och en kort sväng i bastun. Det var skönt för min rygg, men jag vågade inte simma så länge…

Nu på kvällen har jag och grabbarna tagit en skogspromenad rakt ut i skogen igen. Jag går med mina stavar och det börjar kännas ganska bra i ryggen, skönt!

Imorgon är det dags för apporteringskurs fortsättning igen! Det ser jag fram emot!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.