Sök!

I söndags fick jag och Keno köra vårt första sökpass. Och så bra det gick! Det märktes att Keno är en erfaren och tränad (på annat)  hund, han fattade direkt hur det skulle gå till. Och att både få hämta saker, springa fort och träffa nya människor, ja det kan knappast bli roligare för kanonkulan…
Det var en jättetrevlig dag och det känns kul att få komma med i ett sånt trevligt sökgäng! Jag tränade mycket sök förr men det är väääldigt många år sen, kul att va på g igen! Vi hade sån lyx att vi hade en fotograf med i gänget, så jag har fått korten av honom, tack så mycket för det!

På måndagen hade både jag och Magnus semester. Vi grejade hemma, byggde klart vindskyddet (bara taket kvar nu), tog ner hundgården mm. Vi var även ner till Molkoms nya kafe och tog en fika. Jag och grabbarna tog en joggingrunda, men annars fick de vila den dagen. På kvällen dök svärmor/far upp en sväng.

Igår blev det bara lite träning hemma på gården. Iver fick en plats med skott och tränade sen framåtsändande, skall, ställande och kryp. Keno fick roliga uppletandeövningar och fick även han träna kryp. Och en långrunda i skogen förstås.

Idag har hundarna simmat och vi fick superbra hjälp av Carola, som var med. Hon tränade i stort sett själv med Iver, det var toppen, då blev det inte så stressigt. Sen fick de följa med Magnus hem för själv är jag kvar i stan och ska strax iväg och käka en bit mat i trevliga vänners sällskap!

En kommentar till “Sök!”

  1. Vad han ser härligt glad ut på bilderna! Kul med sök, vi testade lite smått en vinter och grabbarna gillade det:)

    Ha en trevlig påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.