Sova, sova, sova…

Sov heeela natten inatt! Underbart! Vaknade inte en enda gång för att hosta. Jaktträning tillsammans med Therese, Micke och Mari var det tänkt att förmiddagen skulle innehålla, men jag insåg när jag vaknade att jag aldrig skulle orka. Istället somnade jag om och sov fyra timmar till, vaknade inte förrän efter 11.00! Jag behövde visst ”sova igen” lite…

Hela dagen har gått segt, men till slut tog jag mig ner till Molkom. Gick en liten promenad i sakta mak med hundarna och sen fick de ett varsitt hårt spår på skolgården. På promenaden mötte vi en hel del hundar och det var så skönt att se Iver vara helt trygg och sköta sig bra. Vi mötte även två ”grannar”, som också var ute och gick med hundarna i ”storstan” och då stannade vi och pratade. Och trots att den andra hunden skällde brydde sig inte Iver om det alls. Jag blir så varm i magen, vi har kommit så långt i vår träning och Iver kan nu hålla ihop sig fint. Keno är ju tryggheten själv och har alltid fungerat fint vid hundmöten och det är himla tur, annars hade det nog varit svårare att få till den träningen med Iver.

Spårandet gick också fint. Keno visade att han blivit hur bra som helst på den här nya tekniken, han klarade alla svårigheter så bra och fann sina fem små saker.
Iver hade lite problem idag när det var många korsande spår, men löste det i alla fall. Han missade en sak av fem.

Hemma igen fick Iver träna upptag och avlämningar på en trut och det gick utan problem. Har vi löst knuten där? Jag hoppas det, för nu har varje träning med viltet i vinter sett fint ut, ingen tendens att inte vilja komma in med viltet.

Soffhäng, Mello och lite onyttigheter tillsammans med Magnus och Jocke är det som gäller resten av kvällen!

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.