Frisk och full fart!

Det var inte det lättaste att hålla i linan och filma samtidigt men här kommer några korta snuttar i alla fall, lite snett och vint… Klicka på blå texten nedan.

5ljvD635N2s

Onsdag träffade jag och Keno rehabexperten igen. Och det var en helt annan grabb han fick se denna gången. Keno riktigt flyter fram i traven nu och känns fin och välmusklad i kroppen. Så han blev friskförklarad och det känns underbart!

Det är ju ingen jättestor grej han har haft, en inflammation i ett muskelfäste, men det känns så bra att jag såg det i tid och kunde ”mota Olle i grind”. Simningen ska vi fortsätta med i vinter, tror det gör honom gott. Men annars får han gå för fullt igen och följa med ut och springa. Känns skönt i mitt hjärta då jag haft svårare att motivera mig när inte Keno fått följa med, han älskar ju våra joggingturer.

Det har varit en vecka med knappt någon träning alls. Innan besöket på rehab i onsdags la jag dock två pyttekorta hårda spår till grabbarna på Plantagens parkering. De fick gå dem direkt och de skötte det bra, Keno hittade sin fem små saker, Iver hittade fyra (missade ett).

Igår var det dags att simma med grabbarna igen. Denna gången var Magnus med för att hjälpa till med Ivers simning. Keno var först ut och han tyckte det var lika kul som alltid. Det var Ivers andra gång och nu gick det betydligt bättre, han var inte alls lika osäker, utan simmade fint runt. Vi hade linor även denna gång men snart kan vi nog ta bort dom.

Idag klippte jag mig efter jobbet (äntligen!) och sen blev det en promenad med Anette, syster och alla vovvarna. Härligt avslut på en fredag! Nu slappar jag i soffan och laddar batterierna för att hålla kurs i Säffle i dagarna två. Det ser jag verkligen fram emot! Mina egna hundar får se fram emot träning först nästa vecka…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.