Det blev inte riktigt som jag ville…

Nä, hemma från jobbet idag och det hade jag väl inte riktigt tänkt… Hostan har mig i ett järngrepp och det är extremt jobbigt att andas, även när jag bara sitter ner. Halsont på morgonen som sen försvinner, så själva förkylningen blev ju inte så farlig och det känns som det mesta har försvunnit. Det kryper i mig, det är verkligen trist när hjärnan vill men kroppen inte orkar. Men det går väl över.

Tills dess försöker jag roa mig med filmer, massor av sömn, korta små rundor med grabbarna så de får springa lite (medan jag sitter på nån sten eller stubbe) och mera sömn. Känns som jag skulle kunna sova dygnet runt…

Igår låg jag i soffan mest hela dagen medan Magnus och Jocke satte upp ena porten på nya uthuset, det blev jättebra! På eftermiddagen fick hundarna springa på isen på sjön medan jag satt och solade på klippan.

Rena autostradan på isen…

 

 

 
Senare på dagen dök Therese med vovvar upp, de hade gått över isen hem till oss. Trevligt med besök, även om det var ett kort. Även bästa grannarna Annelie och Alf med hunden Ronja kom hit med sina skotrar och pratade bort en stund. Trevligt!

Idag är det underbart väder ute så jag och vovvarna har varit ute en sväng här hemma, det är lättare att andas ute än inne.
Får se hur resten av veckan artar sig, hade tänkt jobba på onsdag men just nu ser det inte så ljust ut, men jag lever på hoppet att det ändrar sig snabbt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.