Nytt år, nya möjligheter, nya kurser, nya tävlingar…

Välkommen 2013!


Liten del av nyårsmaten.

Vi firade in det nya året med jaktträning på dagen och efter det inridning av häst. På kvällen kom Pernilla, Johan och Jack hit och förstås Vilja och Doris. En trevlig och lugn kväll med god mat och spel.

Träningen gick bra med Iver, efter uppehåll på några månader visade han fin stadga och lugn. Vi tränade mycket jaktfot och det satt för det mesta bra. Han klarade fint att gå linjetag på runt 75-100 m. Han fick också göra ett sök, där de var tvungna att hoppa över ett brett dike först, svårt sa iver… Alla hundarna körde på samma gång som vanligt när vi tränar och Iver klarade det fint. Nu vaknade mitt sug efter jakten igen…


Alla hundar fick sitta kvar medan vi gick iväg och kastade ut söket. Vem har mest tyngd på frambenen tro..? Men han satt kvar! Duktig kille!

Istället för jakt fick Keno gå ett klurigt spår, som gick både på asfalt och äng, han löste det fint och alla saker kom med in. När vi tränat färdigt hjälpte jag Therese att börja rida in ena hästen, mysigt att få pussa hästmule igen!

Söndag tränade jag och Therese lydnad här hemma på min plan och gick därefter en rejäl promenad. Iver tränade rutan, ff och fjärr och Keno ff, rutan, fjärr, ”Z” och kryp.

Idag har vi tagit en promenad med vovvarna i 1,5 timmar och snart är det dags att kravla sig upp på hästryggen, det är några år sen sist…


71-åriga mamma visar upp strumporna från USA…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.