My dog!

Med tårar i ögonen fick jag ”live” se Louise och Lyra kamma hem segern i Freestyle Agria cup på My dog i Göteborg igår! De gjorde ett fantastiskt program! Tyvärr filmade jag inte det för jag ville se ordentligt. Däremot filmade jag när de körde det en gång till, efter tävlingen, och då ser man ju så klart att Lyra är lite trött i mössan och gör några missar, men jag tycker ändå att de är himla duktiga! Tyvärr är jag inte så bra på det här med film, så jag lyckades inte vända rätt den…

Klicka på länken nedan om du vill se filmen!

My dog

Jag och Lollo var nere i Göteborg torsdag och fredag. Det var så klart My dog som hägrade och där hängde vi i två dagar. Jag handlade med mig en massa bra prylar hem, bara hundsaker förstås… På torsdagskväll hann vi också med en trevlig middag med många goa skratt tillsammans med Nicole och tant Ulla.

Onsdag träffade jag Anna på parkeringen på Färjestad för lite lydnadsträning. Keno tränade både bruks och lydnad: framåtsändande, kryp, rutan, konen, ff och fjärren. Iver fick träna igenom det mesta i tvåan, rutan fungerar bra, men är ingen 10:a än, fjärren med person bakom för första gången gick fint, likaså läggandet. Fria följet petade vi i och Anna kom med bra tips där som gjorde det bättre, vi kämpar ju lite med att han tappat sin fina position lite, han kryper framåt, men nu tror jag vi fått bukt med det.
Efter träningen tog vi en promenad innan vi for hemåt.

Idag gick jag och vovvarna milen ner till Molkom och hämtade bilen. Sen stannade vi på skolan och tränade lydnad och uppletande.
Iver: ff, läggande, inkallning, apportering, rutan, fjärr, sakta, kryp.
Keno: ff, konen-rutan (på fullt avstånd och han gjorde det så snyggt!), apporteringsdirigering med konen, fjärr, kryp, sakta.


Så här såg dagens uppletande ut… Sju små saker låg gömda. Båda grabbarna jobbade fint och hittade alla.

Nu ikväll har jag suttit flera timmar med att uppdatera nya kurser och även lägga ut information om alla kurser här på hemsidan. Nu ska jag kontroll-bokföra hela 2012 och sen ska jag äntligen slappa!

 

En kommentar till “My dog!”

  1. Ni är så himla duktiga! Vilka avancerade spår ni gör. Häftigt! och du med all din energi ”Ernst”. Fniss! Hoppas vi kan träffas snart och träna ihop. Vi får höras.
    Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.