Inte mycket…

…alls har vi tränat här. Istället åkte jag i tisdags tillsammans med Therese på en tur till Pernilla och röjde bland deras hästsaker, där fanns en himla massa kul! Therese shoppade loss och var nöjd med sina köp! Jag hann mysa med Keno-dottern Vilja och Pippi också!

Igår sprang jag och Iver 5 km. När vi kom hem igen bytte jag hund och tog en rask promenad med Keno, den blev också 5 km. Hemma igen styrketränade jag medan Magnus lagade mat (lyx!). Det var ju -16 grader ute så någon lång träning kände jag inte för… Men grabbarna fick träna några minuter var:
Keno: ff, kon/rutan och fjärr.
Iver: ff, rutan, fjärr, hopp. Vi avslutade med några upptag och avlämningar på and.

Efter jobbet idag fick Keno simma. Carola, min arbetskompis var med och Keno tyckte det var extra kul, kanske kunde hon kasta hans leksak…?!
Sen var det dags för Iver att debutera i poolen. Jag och Carola stod på varsin sida med linor. Och det behövdes! Man såg i hans ögon att det var riktigt otäckt i början – han ville hela tiden upp. Men efter några minuter lugnade han sig och simmade ganska lugnt och andades bättre. Blicken i ögonen var mindre skräckslagen. Jag tror det kan släppa bara han får träna några gånger, nästa vecka ska Magnus hjälpa till.

Någon träning blir det inte ikväll, istället ska jag äntligen måla klart badrumsmöbeln, det är hög tid för det, jag började ju innan jul…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.