Socialt!


Här, i Ivers spår, ser man hur nära störningsspåren är. Det högra är vårt spår, det vänstra är det någon annan som gått…

Det känns som att det blir mindre socialt umgänge den här årstiden! Mörkt när man åker till jobbet, mörkt när man kommer hem. Och många kurar ihop sig lite mer inne och myser. Sen har Magnus varit borta väldigt mycket under några veckor så därför har jag känt mig lite extra ensam…

Men igår efter jobbet fick jag och grabbarna sällskap av Therese med vovvar på promenaden i Molkom. Mycket uppskattat av både mig och hundarna! Någon träning blev det inte, istället åkte jag hem och städade lite här hemma.

Och idag fick jag sällskap igen på promenaden! Denna gång av Anette och Maj. Så roligt att få träffa dom och tjata bort en stund, det var så längesen vi sågs!
När vi gått klart, och de hade åkt hemåt, la jag två spår till grabbarna. Vi har ju äntligen fått snö även här, så det blev hårda spår i snön, lätt att se var jag hade gått.

Det var en hel del störningar av andras spår, som gick kors och tvärs över mina spår. Men det bekom inte grabbarna, de spårade väldigt bra båda två. Båda fick många vinklar fram och tillbaka över cykelvägen och de börjar bli ena hejare på vinklarna! Kul! De hittade sina små saker, både i metall och trä. Precis innan Keno skulle ta sitt spår gick en hel familj med hund parallellt med det spåret ett tag och korsade det även. Keno noterade det bara och fortsatte sen fint att följa sitt spår. Känns som att grabbarna behöver fler och nya utmaningar nu!

En kommentar till “Socialt!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.