Semester!


Utsikten här hemma i Nässkogen är så vacker så det nästan gör ont…

Ja, idag har jag tagit en semesterdag! Och jag har lovat mig själv att inte göra några ”nyttiga” saker, utan bara gå en go promenad med vovvarna, slå in lite paket och sånt. Men känner jag mig själv rätt kommer det bli en massa annat också… Ändå…

Igår sov vi länge! Även om det inte blev alls sent på 40-årskalaset vi var på, på lördag kväll, var det ändå gott att få sova ut. Sen tog jag och vovvarna en rejäl skogspromenad här hemma. Den blev längre och krångligare än det var tänkt så vi fick motion så det räckte till och blev över…

Eftermiddagen och kvällen tillbringades i Kristinehamn där jag och Iver blev tränade under Towas ögon. Hon fick kika på fria följet och framåtsändandet. Och det ser ju riktigt bra ut, det var några justeringar i framåtsändandet som vi fick bra hjälp med och sen några bra tips och tricks i ff, vilket gjorde att vi fick det precis som jag vill ha det. Även Lollo och Demo tränade för Towa och vi var båda, som vanligt, mycket nöjda sen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.