Mera grus och trasig tand.


Torsdagslyx!!!

Igår fick Keno en tand bortopererad. Den hade gått sönder. Han fick mycket beröm för att han har så fina och välskötta tänder för övrigt, det känns bra. Han blev så himla glad när vi kom in till veterinären, han älskar verkligen att vara där. Han följde så glatt med honom när jag lämnade honom på morgonen. Men sen ringde de efter några timmar och undrade om jag kunde hämta honom tidigare (egentligen skulle Magnus hämta honom några timmar senare), eftersom han inte ville vara ensam. Så länge de satt hos honom var han nöjd, men de hade väl lite annat att göra också… De sa att en del hundar kan bli så där efter sövning, Keno är ju ingen hund som har problem att vara ensam annars. Så han fick följa med mig till jobbet och då var han toknöjd! Sov så sött på kontoret några timmar innan Magnus hämtade honom och Iver.

Han var förstås lite vinglig och full igår, men idag är han lika pigg som vanligt, det är full fart!

Själv stannade jag kvar i stan efter jobbet igår för jag skulle hålla kurs på kvällen. Eftersom jag inte hade någon hund hos mig och jag skulle ut och springa, fick jag låna Lykka. Och hon hängde glatt på! Tur att man kan låna hund ibland, ge sig ut och springa utan hund finns inte på kartan liksom…

Idag gick jag och Iver en promenad med Therese och vovvar efter jobbet. Iver fick också spåra ett kort, kort spår på grus innan vi åkte hem. Det gick skapligt bra idag.

Hemma gick jag och Keno ut här hemma, först en promenad och sen fick även han ett spår på grus. Och han gjorde det superbra!


De här sakerna låg i Kenos spår och han hittade dem fint!


Har också hunnit få upp några fler kort på väggen här hemma. Blev nöjd!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.