Effektivitet!


Hungriga töser – aldrig sett dem äta samtidigt…

Ja, det är väl så man kan sammanfatta sista tiden. Vi jobbar, målar, tränar hund, joggar, målar, styrketränar, målar… Allt är noga planerat och all träning blir extremt effektiv…

För min del blir det mest hundträning på egen hand här hemma, för att hinna med allt. Torsdag fick dock både hundar och målning stå tillbaka då jag var kvar i stan efter jobbet och shoppade loss lite nya kläder (inte hundkläder!!!!). Det behövdes…
Fredag tog jag och vovvarna joggingrundan och efter det styrketräning för min del. Och sen lite målning efter det förstås.

En härlig dag ute i skogen med Lollo och Mari blev det på lördagen där både Keno och Iver fick spåra. Själv gick jag totalt sju spår och var gott mör i benen sen… Båda grabbarna spårade väldigt fint, hittade sina pinnar. Keno tog rätt håll på upptaget och Iver fick prova ett upptag där jag bjöd honom rätt, det gick fint.
Hemma duschade jag och drog sen iväg igen, Anette hade kalas. Och där blev jag kvar under kvällen, himla trevligt gäng och himla trevligt kalas!

Igår fick Iver träna upptag på en and och det är verkligen inga problem längre. Den lilla dipp vi hade var ju mitt fel, men nu när den knuten är löst gör han det lika fint som han alltid gjort. Keno fick göra ett uppletande i fårhagen och det gick finfint. Sen dök ett viltspårekipage upp och gick det viltspår jag lagt kvällen innan. Sen gick resten av dagen åt till att måla. Kvällen drog jag och Magnus till stan, käkade gott och gick på bio. Vi såg Hypnotisören, jättebra! Det var skönt att komma ifrån en stund.

Idag blev det bara joggingrundan, styrka och förstås…målning. Men imorgon är jag ledig och ska träna för Tova Lind, det ska bli spännande!

En kommentar till “Effektivitet!”

  1. Oj Malin!!! människokläder…impad!
    Sugen på att se Hypnotisören ja med, läst boken som va mycke mycke bra:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.