Vi bygger och bygger och bygger…

…så det blir inte så värst mycket tid över till hundträning eller annat. Men jag lyckas sticka in några minipass här och var i alla fall. Igår var jag ute och sprang med vovvarna direkt efter jobbet och då hann vi även träna en liten stund. Iver har börjat nosa på några nya moment i högre och han börjar redan snappa upp vad de går ut på. Ställandet på inkallningen sitter fint, så långt som vi kommit. Saktagåendet går bättre och bättre och skall och kryp är på gång. Igår fick han testa tungen och han tyckte den var döhäftig! Han sprang runt med den lääänge. Så det är nog bara ingångarna vi behöver träna på där.

Keno gjorde fint ställande på inkallningen och även framåtsändandet var riktigt bra. Krypet går bättre nu när vi bytt belöningsplacering med nytt föremål (tack Lollo!) och fria följet känns riktigt tryggt.

Hemma dök Jocke upp och han och Magnus snickrade medan jag målade. Vi höll på tills det blev för mörkt ute för att se nåt…


Det går undan med färgsprutan…

Upp tidigt idag, käka frulle med Magnus och Jocke, sen dök Andreas och Jimmy upp. Jag tog en tur till affären och passade på att åka förbi Therese och få sällskap på promenaden. Gott att veta att hundarna fått sitt innan jag började måla.

Jag är den som står för markservicen hela helgen medan grabbarna bygger men sen har jag även målat hela dagen så nu känner jag mig ganska mör…


Hu, det är högt!

2 reaktioner till “Vi bygger och bygger och bygger…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.