Tjuvstart.

Igår blev det tjuvstart på höstens kurser då några hade bokat in en heldag i apportering. På en hel dag hinner man mycket och jag tror både hundar och förare var lite möra efter att ha drillats i jaktens alla grunder. Duktiga var de allihopa och jag ser fram emot en fortsättning!

Mina egna hundar fick bara en kortare svamppromenad och sen fick de ligga passiva halva dagen var på kursen och även visa några övningar. Det är bra träning det med!

Lördagen vigdes åt bland annat rensning av rabatter och greja hemma. Men även hundarna fick sitt då vi träffade Micke och Anna i Norum för lite träning. Jag var där tidigt så båda grabbarna fick göra uppletande och lite lydnad innan de andra dök upp. Iver fick träna på att simma långt, avlämningar med and från vatten, linjetag och dolda markeringar. Keno fick sen avsluta med två upptag, som han fixade fint och där både näsa och hjärna var påkopplade.

 Den här veckan är vigd åt bygget och målningen. Håller tummarna för fint väder!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.