Högre hägrar!

Och kanske, kanske, kanske kommer vi att känna oss redo för en start i vår…

Det var som vanligt träning med gänget igår, denna gången höll vi till på Forshaga BK. Jag var där tidigt och tränade mest själv eftersom jag skulle iväg på kalas för att fira svärmor på kvällen.
Keno fick träna igenom det mesta i eliten och han känns så fin. Han är trygg och stabil och det mesta ser bra ut, men det finns ju alltid att slipa på…
Iver har bara fått korta träningspass och verkar på dem ha snappat upp de nya momenten fint! Igår kunde han hela skall-momentet, han kunde gå sakta flera meter mot bollen, ställandet såg toppenbra ut, fria följet är riktigt bra, tungen bara ääälskar han (den gick till och med före Kenos rosa gris, som han fått låna…), hoppet satt fint och metallen gjorde han bra. Det som inte fungerar helt är krypet, där vi får backa i träningen då han gärna vill resa sig efter några steg, känns som att han glömt det momentet lite…

Efter den snabba träningen firade vi svärmor på kvällen. Och innan jobbet igår var jag och grabbarna ute och sprang, innan jag hade en timmes träning med mig PT. Jag har inte haft tid och ork att träna på tre veckor nu när vi jobbat med bygget, men jag hade ändå blivit starkare, känns ju bra. Men idag kan jag knappt ta mig nedför en trapp, det gör ont i musklerna!

Måndag hann jag med en joggingrunda, innan jag målade resten av kvällen. Och ikväll har jag hållit kurs, det var himla kul att se de stora framsteg alla har gjort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.