Födelsedagskalas, svamp och färg…

I söndags firade vi världens sötaste Julia, som fyllde sitt första år! Massor av paket fick hon, vi fick fika och trevlig pratstund och många goa skratt!!!

Innan kalaset drog jag och vovvarna på långpromenad och på väg till Mari stannade vi på Forshaga Bk och kikade lite snabbt på utställningen. Jag var förstås tvungen att passa på att träna lite runt alla störningar som var. Keno fick träna sakta, ff och kryp medan Iver tränade kryp och ff.
Båda grabbarna fick också göra uppletande.

Igår hade jag en effektiv dag. Hem från jobbet och sen drog vi alla ut i skogen för att gå promenad. Men vi hittade mängder av både gula och trattisar så det blev en svamppromenad istället…
Tillbaka hemma fick Iver träna raka linjetag, närsök, höger/vänster och enkla markeringar. Gick hur bra som helst nu när matte hittat tillbaka till sin glädje i jaktträningen igen!
Keno fick sen göra ett uppletande på ängen där fyra tennisbollar låg gömda och det gjorde han finemang. Sen fick han leta upp skogspinnar som jag gömt djupt ner i högt gräs. Han fick leta länge men fick in alla fem till slut.

Sen blev det målning av uthuset resten av kvällen, tills det blev så mörkt så jag fick ge mig.

Idag besökte jag först kotknackaren efter jobbet (han som håller ordning på min nackskada) och hämtade ut mina nya glasögon. Sen träffade jag Lollo för lite träning på Karlstad BK.
Keno gjorde uppletande med Lollos saker, det gjorde han bra, det går framåt även om det inte är perfekt än. Iver fick sen hämta in tre saker och han gör som vanligt det bra, utan träning.

Efter det dags för lydnad där Keno fick träna ff (superbra), inkallning med stå (gjorde om, första gången många steg), framåtsändande (tja, ser helt ok ut), kryp (gick inte bra alls, hög fram), skall (bra), metallen (jättebra), hoppet (bara uthopp med boll), stegen (jättebra).
Jag hade också lagt spårupptag innan vi tränade, som jag tog på hemvägen, de hade då legat 2.5 timmar. Och Keno riktigt kollade av och valde rätt håll. Kul!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.