Bröllopsdag!!

Och vi Nelsons firar på ett lite udda sätt… Magnus jobbar natt och jag har haft kurs här hemma. Som tur är har jag annat sällskap här hemma… Men jag fick världens finaste och största bukett med blommor idag av världens bästa Magnus! Fira mera ska vi göra när bygget är klart, nu finns ingen tid över, all ledig tid går till det just nu. Men den som väntar på något gott…

I måndags var Andreas här igen och hjälpte Magnus att bygga. När jag kom hem från jobbet tog jag och vovvarna en joggingrunda och jag tränade styrka efteråt. Sen skötte jag markservicen resten av kvällen.

Igår gick vi några meter utanför gården och skopade hem mängder av trattisar! Gött, nu är förrådet påfyllt, det räcker både till oss och till brorsans familj i USA. Iver fick träna fem minuter på att gå ”sakta” och de andra fem minuterna fick Keno träna kryp.

Idag då… Jag kom hem i tid och hann med en joggingrunda med vovvarna och styrketräning efter. Sen fick grabbarna träna på linjetag, närsök, markeringar och lite annat, de fick testa kvällens övningar som jag skulle ha på kursen. Vi avslutade sen med att Iver fick träna ff, sakta, kryp och ställande. Keno tränade kryp, sakta och ff.

Sen dök kursarna upp och vi fick en trevlig kväll där de drillades i olika övningar i markeringar, närsök, linjetag mm.

Imorgon hoppas jag på fint väder så vi äntligen kan börja måla! För nu har färgsprutan kommit och all färg har vi fixat!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.