Medelmåtta…


Grabbarna på dagens promenad

Ibland far tankarna iväg med mig och jag drömmer mig bort att jag väljer bort allt utom jakten i hundträningen och då blir vi superbra där och kommer upp i elitklass och där plockar vi fina priser… Men så kommer jag tillbaka till verkligheten igen och inser att hur mycket jag än vrider och vänder på det, kommer jag inte att kunna välja… Jag älskar att träna hundarna i både jakt och bruks och en hel del annat och jag vill inte välja, jag vill göra allt. Men med den tiden och orken jag har (jag tränar ju en hel del själv också plus hus och annat) finns inte tiden att bli extra bra på allt. Det är bara att inse… Jag kommer att förbli en medelmåtta på allt, inte superbra i nåt… Men både jag och vovvarna har roligt och vi kommer ju en bit på vägen i alla fall, championat i en del av de olika grenarna är ju inte heller fy skam…

Under veckan har jag och vovvarna tagit några joggingrundor och Keno har provat det nya sättet att träna upptag på, och det gillade han skarpt! Vi har träffat T och M för lite jaktträning här hemma. Iver fick träna på att simma låååångt, vilket fortfarande är lite otäckt men han vågar mer och mer.

Onsdag tränade vi lydnad med Anna, Ingela och Lollo i Alster. Iver, som inte tränat sen tävlingen i april, visade att han vilat sig fint i form, fria följet sitter fint. Och sen har vi nu äntligen börjat träna sakta och ställande på inkallningen. Något att greja med i vinter. Keno tränade ff, ställande, framåtsändande och kryp. Under Lollos blick blev det bra träning där Lollo hade bra tips på belöningen på krypet. Vad gjorde man utan sina fantastiska träningskompisar…??!!

Efter träningen var jag på invigningen av Karlstads nya inomhushall för hundträning! Trevligt och det kommer helt klart bli träning där i vinter! Min kurs är redan inbokad där sen länge.

Igår köpte jag och Magnus hem färg till mastodontbygget så nu är det bara att hoppas på fint väder…

Jag tog semester idag för att få en dag att vila på. Men jag och grabbarna drog ut på en mils promenad i rejäl terräng, och de fick även varsitt spår, som de löste fint! Nu ska vi snart fira Magnus och John, som fyllt år, släkten dyker in ikväll på mat och fika, trevligt!


Otroligt fint på dagens promenad!


Iver poserar…


Liksom farsan…


Fint ställe att stanna till på…

En kommentar till “Medelmåtta…”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.