Bygget har startat!

Iver visade stort mod på träningen i torsdags då han klarade ovanligt långa vattenmarkeringar! Många fler såna så ska nog även hans självförtroende växa till sig. Vi tränade också några avlämningar med vilt från vatten och några snabba upptag på land med duva.
Keno fick också göra några upptag på duvan och sen fick han gå ett kort spår med gömda pinnar och han hittade alla.
Joggingrunda fick avsluta träningen.

Fredag var jag kvar i stan efter jobbet och handlade en massa saker, bland annat nya lunchlådor.

Lördag hamnade vi på Lillerud större delen av dagen, det är så mysigt att gå runt där och kika på djuren och alla uppvisningar. Hundarna var med hela tiden så de var ganska trötta i mössan sen. På vägen hem stannade jag och tog en joggingrunda med hundarna i Ulvsby.

Igår drog jag och Magnus igång bygget här hemma! Ett mastodont jobb känns det som men det är himla kul och jag tror det kommer att bli jättebra! Det kommer att ha högsta prioritet under hösten så hundträningarna får stå tillbaka en del. Men jag hann i alla fall träna dom en sväng igår. Iver fick träna på raka linjetag (han har liksom glömt det…??), gå åt höger och närsök. Keno fick långa linjetag med stopp och hö/vä. Däremellan fick de vara passiva när den andra körde. Vi avslutade med snabba upptag på duva.


Så här mycket hann jag och Magnus på några timmar…


Medans Magnus och Andreas hann så här mycket idag… Nästan ingen skillnad, va…???!

Efter jobbet idag tog jag och grabbarna först en joggingrunda, sen blev det lite styrka för min del. Förra veckan blev jag så inspirerad av Ingela när vi pratade spår och upptag så idag var jag tvungen att testa! Inte helt olik min metod men ändå med lite ändringar. Nu var det ju första gången, men Keno tog alla fyra åt rätt håll, underbart! Och inte bekom det honom att det råkade stå sju fårskallar precis MITT I upptaget på ena spåret heller, han tutade och körde ändå. Inte mycket som stör den hunden när han jobbar…

Idag fyller världens bästa Magnus år!!! Hurra! Hurra! Hurra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.