”Farmors” hjärta svämmar över…


Iver tränar vatten.

…av stolthet och kärlek till Min Vilda-barnen! Vilka fina, duktiga och trevliga ungar de har utvecklats till! Och formats till det bästa av sina duktiga och härliga ägare! Jag är så glad att få vara med på den här resan, trots att jag ”bara” är hanhundsägare! Tack Frida och alla ni andra!

I helgen träffades vi på Hammarö. Vi droppade in på olika tider på fredag kväll, eller ja, somliga dök ju in först på natten, närmare bestämt 03.30… Jag var på plats först och hann ta en rejäl promenad med vovvarna och träna lite grand. Keno fick ett uppletande med 10 föremål på kortklippt gräs. Iver fick tolla vid sjön och sen träna avlämningar med en and. Sen dök Pernilla med vovvar upp och vi satt och grillade och myste under kvällen.

Lördag morgon drog vi till klubben, det var dags för de små att göra mh! Och alla visade att de hade en trevlig mentalitet, inget kvarstående, sociala, orädda och skottfasta. Som ”farmor” var det verkligen kul att få se att alla gick igenom banan med samma glädje, från början till slut. Leken var lika både i början och i slutet. Allt finns på film, kanske jag lägger ut nåt här.

Efter mh:t tränade ”träningsnarkomanerna” i sällskapet, dvs jag och Pernilla, lydnad på klubben. Iver fick mest träna dirigering i jakten, men även ställande och fritt följ. Keno fick träna ff, inkallning, framåtsändande, stegen och hopp. Han fick sen även träna linjetag tillsammans med Doris.

På kvällen käkade vi på Capri, det blev en fin kväll med trevligt sällskap! Resten av kvällen lekte vi lekar tillsammans med våra vovvar. Frida hade anordnat fina tävlingar med fina priser. Superkul var det!

Idag blev det mest korttagning av alla vovvar, men lite träning hann vi med också. Iver fick träna lite vatten och sen även linjetag på land och ff.


Iver på väg in…


Cash på väg för att sätta sig fot.


Svänger in rumpan fint…


Och där är han på plats! Snyggt!


Vilja tränar fot.


När jag skickade ut Iver på ett linjetag stannade han halvvägs ut, hittade en annan sak och kom in med den till mig. Det visade sig vara en elefant… Gullungen!


Mörudden är ett superfint ställe att vara på!


Söta Vilja.


Uttrycksfulla Kenai!


Sockersöta Kula.


Snygga Ejder poserar!

 
Efter en aktiv helg slocknade Iver hemma i soffan…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.