Besök i Tärnsjö!

Första semesterveckan har mest bestått av vila… Jag har sovit ikapp lite och latat mig. Men lite annat har vi hunnit också, så som gått promenader, målat, badat, haft en hel del besök, gjort utflykter mm.

I fredags åkte vi till Fagersta, där tog vi in på hotell med hundarna och käkade gott på kvällen och bara myste. Lördag morgon åkte vi vidare till Tärnsjö för att besöka världens bästa Johanna och Kribba! Efter lunch och fika drog jag och Johanna iväg till Saladamm (tror jag det hette?) för att träna med Anna, Annika och Maja. Trevligt värre! Iver fick tolla vid vattnet med kastare som störning, göra ett sök som var både på land och i vattenkanten och hämta flera enkelmarkeringar på vatten. Han tollade bra, bra vid passivitet (kom några små, tysta pip vid ett tillfälle men annars tyst), markerade bra, vände varje gång i  vattnet, ingen tendens att gå upp på andra sidan, lämnade av i hand. Sökte bra, fast han tyckte det var lite konstigt med sök i vatten, det har vi inte hunnit träna på, men han fixade det. Han behöver träna mer på en kastare som står ute, han hade svårt att släppa henne och vattensök. Det blev en bra träning för oss där jag fick kvitto på att träningen på att vända i vatten har gett utdelning och att vi återigen behöver träna på att ha funktionärer ute. När de andra tränade passade jag på att ta en massa kort…


Gnista.


Gnista igen.


Impa.


Märta.


Johanna och Toppen.


Toppen.

Resten av helgen har vi umgåtts och haft det så himla trevligt! Blivit uppassade som vanligt av Johanna med jättegod mat! En tur till Gysinge och byggnadsvårdsaffären blev det, liksom besök på loppis, lunch på mysigt ställe och det bästa av allt: minigolf!!!

På lördagen, när vi hade tränat, tappade Johanna sina bilnycklar. Vi alla letade och jag hade Keno ute i koppel. Han och jag letade ner mot sjön och plötsligt, utan att jag sagt något till honom, dök han ner med hela näsan och halva huvudet under vattenytan och kom upp med bilnyckeln i munnen! Han är outstanding den hunden!

3 reaktioner till “Besök i Tärnsjö!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.