Midsommar!


Keno gillade skarpt att åka båt! Vind i håret…eller i öronen i alla fall…

Vaknade till härligt väder i morse! Magnus, jag och vovarna tog båten ut till Storön. Där mötte vi upp Jimmy och Therese och alla vovvar förstås. God mat och fika i underbart soligt väder på en ö. Kan det bli bättre? Hundarna var överlyckliga över att leka med varandra, bada och bara lulla runt på ön.


Jimmy och Magnus.


Utsikt!


En lite trött Iver efter den heeeemska båtturen…


Lykka filosoferar i vattnet…


Underbara, bästaste, älskade Magnus som har fixat så vi numera har båt med motor!!!

Igår joggade jag med mina ständiga följeslagare – Iver och Keno. Keno fick också göra ett litet uppletande, som han fixade galant. Han fick också hämta några dubblar på vattnet, mycket uppskattat! Iver tränade avlämningar med änder, både på land och i vatten. Och han fick även några markeringar i vattnet, för att träna vändningar och stadga, det gick fint.

Sen åkte vi ut med båten på sjön här hemma. Härligt kvällsväder! Jag tog årets första dopp, det var kallt, brrr! Hemma igen hade strömmen gått och kom inte tillbaka så länge vi var vakna. Mysigt att för en gångs skull inte höra TV:n och lysa med ficklampan när vi skulle på toa. Nackdelen är bara att vattnet tar ju slut när man bor på landet och elen går, så vi fick klara oss utan tandborstning…

Iver har för första gången i sitt liv alltså åkt båt. Och hur det gick…? Han tyckte det var sååå läskigt! Öronen låg långt bak och han pep och pep och pep… Fast coola farsan var hur lugn som helst, han bara hoppade i båten och fann sig tillrätta, kunde inte Iver finna någon ro. Det var igår och på turen ut till ön idag, det. Men på väg hem idag hade han vant sig, det var inte alls så läskigt längre, så några turer till så kan nog även han njuta av båtturen.

Imorgon ska vi träffa Pernilla med vovvar och träna spår och lydnad. Ska bli jättekul att få testa mina nya kunskaper!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.