Dåligt med träning…

Försökte sätta igång Keno lite försiktigt igår men han reagerade ganska snabbt med att halta igen. Så nu är tid beställd hos Therese på Aktiv Hund på söndag. Jag hoppas hon kan hjälpa honom (det brukar hon alltid kunna), det är visst en större sträckning än jag trodde… Så länge han bara går korta, lugna koppelpromenader märks det knappt att han linkar, men så fort det blir lite mer belastning kommer det. Men frågar man Keno gör det inte särskilt ont och det går hur bra som helst att flänga fram som vanligt…

Det har därför inte blivit nån träning för Keno, vilket gör att jag också tappar sugen lite. När inte mammas pöjk kan vara med, känns det inte alls lika kul… Vi skulle ha spårat med Pernilla och Keno-dottern Vilja ikväll men det blev inget av, får ta igen det när Keno är på G igen. Istället tog jag en tur till Mari och hälsade på nytillskottet Kalix, såååå söt! Fick god paj också och pratade bort en stund. Keno fick träna en liten stund på klubben och var förstås ööööööverlycklig! Inte lätt att träna ens lugna saker med den glada hunden! Vi fick i alla fall till ett bra pass med kort fritt följ, saktagående, ingångar med metallen och skall.
Iver fick träna avlämningar på vatten. Jag har fått ett tips av Eva som jag ville testa och det funkade så himla bra! Jag testade med dummies idag men meningen är att det ska föras över till vilt, det är där vi har en del träning kvar. Han fick också träna lite små övningar, ut, bakåt-ut, höger, höger-sök, ej byta övning.

Igår tog jag och Iver en joggingrunda ensamma, kändes väldigt konstigt! Styrketräning på det som vanligt. Sen var jag hemma hela kvällen och grejade, städade lite mm. Imorgon hoppas jag att det ska bli lite mer träning. Spår och vattenträning för Iver, några lugna övningar för Keno.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.